Sedan 2012 har Skalhuset legat i framkant inom mobilskal och tillhörande accessoarer. De företag som togs över av den nuvarande ägaren Henrik Sundholm är inget likt det Skalhuset vi kan se idag.

Med åtta anställda sköter vi allt ifrån import av produkter, lagerarbete, att sända paketen samt kundsupport. Samtidigt som allt detta så sköter vi även vår egna hemsida! Det kan verka som mycket arbete för oss, men vårt hårda slit har tagit SkalHuset dit det är idag. Och med SkalHuset följer ju vi.

Vi jobbar även med att expandera vår verksamhet. Först ut är våra grannar här i Norden, men varför stanna där? Någon gång i framtiden så kan SkalHuset kanske ha fått fäste i övriga Europa?

Baserat i Södertälje , så ser vi oss själva som en av stadens egna företag, och vi ger tillbaka till staden vi finns i.
För att nämna något så välkomnar vi glatt praktikanter från gymnasium i trakterna för att få testa på ett arbetsliv som småföretagare. Detta innehåller grym arbetslivserfarenhet som att hålla en öppen dialog med sina kunder och att kunna sköta ett företag. Som en gymnasiestudent är detta en fantastisk chans att utveckla sina förmågor och samtidigt få med sig viktiga meriter på det annars ganska tomma CV:et.

Ha det gott!

(Denna presentation av SkalHuset är skriven av en gymnasiepraktikant, Erik. Vi tyckte att texten var så pass bra, att den fick hänga med till vår nya sida! Dock skrevs den när vi endast var 3 anställda, så vi har redigerat den en aning, för att passa vår nuvarande verksamhet.)

Under hösten 2023 kommer nya iPhone 15-serien. Självklart har vi tillbehör till dessa! Du hittar dom genom att följa dessa länkar:

https://skalhuset.se/mobiltillbehor/apple/iphone-15-pro-max/

https://skalhuset.se/mobiltillbehor/apple/iphone-15-pro/

https://skalhuset.se/mobiltillbehor/apple/iphone-15-plus/

https://skalhuset.se/mobiltillbehor/apple/iphone-15/

Nu har vi även öppnat SkalHuset mot Finland, Danmark och Norge. Dessa butiker hittas på https://skalhuset.fi , https://skalhuset.dk och https://skalhuset.no